Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Gewonde bij ongeluk Clinge, auto total loss

Toegevoegd: 29-06-2020, 01.26 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - Bij een eenzijdig auto-ongeluk op de Molenstraat in Clinge is zondagavond laat één persoon gewond geraakt.


Door onbekende oorzaak raakte rond 23.05 uur een Belgische personenauto van de weg. Het voertuig kwam bij een dammetje op zijn zijkant tot stilstand. Na de melding werden zowel de politie als de ambulancedienst met spoed ter plekke gestuurd. Ook de brandweer werd opgeroepen om hulp te verlenen.

De gewonde is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de zwaar beschadigde auto te takelen. Rond 00.40 uur was de weg weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevers (29-6-2020 om 15:49)
Verplicht alcholslot in alle Belgische auto’s en mobieleteloon blokkade, tevens rijbewijs afpakken van iedereen en een boete voor iedere inwoner van België van 1000,-.. Dan gebeuren dit soort ongelukken niet meer!
peter (29-6-2020 om 14:11)
@Rini Die linkse instelling van je is het probleem in nederland.. De gevolgen moeten merkbaar zijn! Rijbewijs van ouders en broers/zussen en autos door de shredder. Opleidingen van eventuele kinderen stop zetten zonder teruggave van inschrijfgeld. Zeven jaar blokkade op de bankrekening. Verplichte notitie in het GBA. (Ik steun een) Drugsgebruiker brandmerk op het voorhoofd van het hele gezin. Een verbod om nog langer in de provincie van afkomst + zeven naastgelegen provincies te komen voor de duur van 12 jaar. Een zweepslag voor iedere as in de auto die bestuurd werd. Verplicht kaalscheren aan de zijkanten en stopzetten van Netflix abonnement lijkt mij hier de enige optie om dit te voorkomen in de toekomst. Men blijft bezig!!!
Eric (29-6-2020 om 14:00)
Het was een Belgisch voertuig beste Rini.
Achiel van 't Hof (29-6-2020 om 13:46)
Pietje, Gelukkig heeft het ongeluk niks met snelheid te maken. De Molenstraat is niet geheel 30, ook een stuk 50 en 80, dit ongeluk gebeurde in het 80 gedeelte. De bestuurster was onder invloed van vanalles en nogwat, dat was de oorzaak.
Pietje (29-6-2020 om 13:13)
De Molenstraat in Clinge. is ingericht als 30-km zone. Het betreft een drukke straat waar veel te hard wordt gereden. Dit geldt voor zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Jammer dat snelheidscontroles in de Molenstraat geen enkele prioriteit hebben bij de politie
camiel (29-6-2020 om 09:35)
Een ding is zeker.....Het is niet met 60 km per uur gegaan, gezien de schade aan de Peugeot.
Cookie-instellingen beheren