Weerbericht:
Vannacht een mistbank. Overdag geregeld zon, in het zuiden en midden buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Rotterdammer met zeebaarzen aangehouden

Toegevoegd: 01-07-2020, 17.42 uur
De man had 12 zeebaarzen bij zich.
De man had 12 zeebaarzen bij zich.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

BURGH-HAAMSTEDE - De politie heeft woensdag op de Serooskerkseweg in Burgh-Haamstede een man aangehouden die 12 zeebaarzen bij zich had.


Omdat je sinds 18 december 2019 als recreatieve visser maar twee gevangen zeebaarzen bij je mag hebben was de man, een 41-jarige Rotterdammer, in overtreding. De politie heeft de man aangehouden op basis van de Visserijwetgeving. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex.

De vissen zijn overgebracht naar vogelopvang De Mikke in Middelburg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (2-7-2020 om 17:46)
Liever controles op smartphonetokkies achter het stuur, die zie ik iedere dag nog vrolijk rondtuffen. Ook hebben die 9 van de 10 keer geen richtingaanwijzers en slingeren ze maar een beetje over de weg. Pakken, belangrijker dan die paar visjes.
Cookie-instellingen beheren