Weerbericht:
Zonnige perioden, morgen in het noorden meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie start onderzoek vergiftigde boom Waarde

Toegevoegd: 08-07-2020, 09.18 uur
Politie start onderzoek vergiftigde boom Waarde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

WAARDE - De politie is op verzoek van de Gemeente Reimerswaal een onderzoek gestart naar de vergiftiging van een eikenboom in Waarde.


De grote boom aan de Julianastraat wordt nu gekapt, maar is volgens de politie vergiftigd. Omdat er tot op heden geen dader bekend is start de politie een onderzoek.

Mensen die informatie hebben kunnen dit doorgeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre Hazes (9-7-2020 om 11:41)
gemeente doet niks anders dan zeuren en klagen blij dat die weggaat nu de andere 3 nog alles mag weg daar beter parkeervakken maken wan tis altijd drama in de straat nee wel huizen bouwen maar geen extra parkeervakken gemeenteraad van waarde doet er ook geen fuck aan en als je parkeervakken maakt dan kan je tenminste je auto of motor parkeren zonder onder de STROND TAKKEN RUPS BLADEREN EIKELS LUIZEN STOF GROEN te zitten en al die ellendinge werkbusen van iedereen ook kom je laat thuis kan je geen plaasje vinden leuk hoor belasting betalen ja geneog maar parkings maken ho maar ze laten je liever 100 mtr lopen elke dag
Wim (9-7-2020 om 07:04)
Wie zou daar nu last van hebben, maar ik moet wel toegeven dat je daar bij woont veel rommel zoals bladeren op moet ruimen wat de gemeente niet of nauwelijks doen
Cookie-instellingen beheren