Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval Goes mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 11-07-2020, 18.16 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vanmiddag één van de betrokkenen van een verkeersongeluk in Goes meegenomen vanwege een verdenking van rijden onder invloed.


Op het Deltaplein (A256) op de kruising van de Deltaweg, de Nieuwe Rijksweg (N664) en de ’s-Heer Hendrikskinderendijk kwamen rond 17.00 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing. Eén van de wagens bleef op de Deltaweg staan, de ander werd naar de parallelweg gereden. De ambulancedienst heeft de betrokkenen onderzocht maar niemand bleek letsel opgelopen te hebben.

Bij de bestuurder van één van de betrokken voertuigen werd een speekseltest afgenomen vanwege het vermoeden van het rijden onder invloed van verdovende middelen. Hij reed in de zwarte Nissan Micra die na de aanrijding op de Deltaweg bleef staan en daar één van de rijstroken blokkeerde. De politie onderzoekt nu of de man daadwerkelijk iets had gebruikt.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide personenauto’s getakeld. Weginspecteurs van de Provincie Zeeland leidden het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Er was sprake van enig oponthoud.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bas (12-7-2020 om 09:16)
Dit keer was dit in Goes ipv Vlissingen en dan hoor je er niemand over !!!
Kees (11-7-2020 om 23:10)
Weer 1 onder invloed op de Deltaweg... tijd voor meer controles. Ook overdag.
Cookie-instellingen beheren