Weerbericht:
Zonnige perioden, morgen in het noorden meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt schuurtje Bessestraat Goes binnen

Toegevoegd: 12-07-2020, 21.30 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is zondagavond een automobilist van de weg geraakt en in een schuurtje tot stilstand gekomen. Het rijbewijs van de bestuurder is ingenomen.


Het voertuig schoot vanaf de Appelstraat een grasveld over, reed vervolgens een geleidehek omver en belandde via een greppel in de schuur, behorend bij een woning aan de Bessestraat. De hulpdiensten werden rond 19.50 uur opgeroepen. Naast een ambulance rukte ook de brandweer uit. ​De auto stond voor ongeveer de helft in de schuur. Volgens omstanders zaten er meerdere personen in de auto, maar konden zij allemaal zelf uit het voertuig komen. Na onderzoek door de ambulancedienst bleek geen van de betrokkenen gewond te zijn geraakt.

Hoe het ongeluk, dat plaatsvond in een 30-kilometerzone, kon gebeuren is niet duidelijk. Er was voor zover bekend geen sprake van alcohol- of drugsgebruik. De politie heeft desondanks wel het rijbewijs van de bestuurder ingenomen. Er wordt namelijk een nader onderzoek ingesteld naar zijn rijgeschiktheid.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de BMW uit de schuur getrokken en afgevoerd. Het voertuig liep met name schade op aan de voorzijde. Volgens informatie van de RDW stond de auto pas sinds eind februari op naam van de eigenaar. Het schuurtje is ook redelijk recent pas geplaatst: de bouwaanvraag werd in augustus 2018 ingediend. Het schuurtje liep forse schade op, mede doordat een deel van de houten betimmering moest worden gesloopt om de auto goed te kunnen bergen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walging (14-7-2020 om 06:48)
@ johan, als je niet normaal kan rijden moet je maar in een brommobiel gaan als dat beter bij je rijvaardigheid past. Persoonlijk komen mij die race bmw crimineel tuig mij de strot uit met hun aso gedrag
Arthur (13-7-2020 om 17:50)
Als een idioot gereden of zo'n lachgas ballon wat eigenlijk op hetzelfde neerkomt, deze wegpiraat i.i.g. even van de weg.
Koos P. (13-7-2020 om 16:03)
Ze zeggen, mooi rood is niet lelijk. Maar dit wil je toch niet aan je auto hebben? En dan heb ik het niet over het schuurtje!
Johan (13-7-2020 om 13:26)
Tja, het schuurtje stond er nog maar pas en ook aan een andere auto moet je altijd even wennen.... Dan is zo'n ongeluk wel verklaarbaar vind ik.
Peter (13-7-2020 om 08:52)
Toch nog best knap gedaan; zelfs als je de controle verliest over het stuur na een flinke dot gas kan ik mij nog niet voorstellen hoe je dit voorelkaar krijgt.... Dan moet je echt wel keihard hebben gereden! En wat een intens smakeloze velgen!
Cookie-instellingen beheren