Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Politie houdt snelheidscontroles in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 16-07-2020, 23.48 uur
Eén bestuurder werd betrapt met een snelheid van 146 km/u.
Eén bestuurder werd betrapt met een snelheid van 146 km/u.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

HULST - Politieteam Zeeuws-Vlaanderen heeft vandaag op twee locaties in de gemeente Hulst snelheidscontroles gehouden. De politie heeft hierbij één rijbewijs ingevorderd.


De eerste controle werd, naar aanleiding van klachten van fietsers, tussen 16.45 uur en 17.15 uur gehouden op de Fransestraat in Hulst waar een snelheid van 60 kilometer per uur is toegestaan. Een beginnend bestuurder kreeg een boete en een punt op zijn rijbewijs toen hij met een snelheid van 107 km/u werd betrapt. Twee andere bestuurders werden betrapt met een snelheid van 93 km/u en 96 km/u. Eén vrachtwagenchauffeur werd betrapt met een mobiele telefoon in zijn hand.

De tweede controle werd gehouden aan de Hulsterweg in Kloosterzande waar een maximum snelheid geldt van 80 kilometer per uur. Tegen een 42-jarige man is proces-verbaal opgemaakt voor een gemeten snelheid van 127 km/u. Een 22-jarige man maakte het nog iets bonter in zijn Audi en werd gepakt met een snelheid van 146 km/u. Agenten hebben na de man aan de kant gezet te hebben direct zijn rijbewijs ingevorderd.

Het rijbewijs van de 22-jarige man wordt opgestuurd naar de Officier van Justitie in Utrecht. Deze zal binnen 10 dagen beslissen over de rijbevoegdheid van de man.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750