Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens op gestolen scooter vluchten na botsing

Toegevoegd: 06-09-2020, 08.52 uur
Jongens op gestolen scooter vluchten na botsing
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar een aanrijding op de Bossenburg in Vlissingen. Een scooterrijder botste hier gisteren tegen een auto maar ging er vervolgens samen met zijn bijrijder vandoor. De scooter bleek eerder gestolen te zijn.


Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur toen een automobilist op de Bossenburg afsloeg. Volgens de politie reed de scooterrijder met hoge snelheid tegen het voertuig. De auto en de scooter raakten daarbij beschadigd maar er raakte niemand gewond. De twee jongens die op de scooter zaten, gingen er na het ongeluk te voet vandoor in de richting van de Sandenburg.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Van de twee jongens is inmiddels een signalement bekend. De bestuurder was een jongen van 15-17 jaar oud. Hij had een donkere huidskleur, een slank postuur en was circa 1.70 meter lang. Hij had zwart haar in meerdere lange vlechten van zo’n 10 centimeter lang. De jongen droeg een blauw/groen tye dye shirt.

De bijrijder was eveneens een jongen van 15-17 jaar oud. Ook hij had een slank postuur en was eveneens cira 1.70 meter lang. Ook de bijrijder had een donkere huidskleur. Hij had kort zwart krullend haar. De bijrijder droeg rode kleding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (6-9-2020 om 16:10)
je mag het tegenwoordig niet meer zeggen, maar ze maken het er wel naar!
Marco (6-9-2020 om 15:22)
Ook hier in Zeeland steeds meer kansenparels helaas.
Jaap (6-9-2020 om 11:17)
Alweer een echte Zeeuw!
Cookie-instellingen beheren