Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Hoogtereddingsteam ingezet in Nieuwdorp

Toegevoegd: 15-09-2020, 06.43 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Het hoogtereddingsteam van de Veiligheidsregio Zeeland is vanochtend ingezet voor een incident op het terrein van overslagbedrijf Ovet in Nieuwdorp.


Nadat rond 04.50 uur de ambulancedienst al naar het terrein aan de Monacoweg was gestuurd werd tien minuten later ook de brandweerploeg van de post Borssele met spoed ter plaatse gestuurd. Vrijwel direct volgde ook een oproep voor het zogeheten Rope Rescue Team (RRT), gespecialiseerd in reddingen op moeilijk bereikbare plekken zoals grote hoogte of diepte.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. Het slachtoffer bevond zich op of nabij het 88 meter lange en 13 meter brede vrachtschip Wilson Borg dat bij het bedrijfsterrein in de Kaloothaven aan de kade lag. Rond 06.00 uur is het slachtoffer met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren