Weerbericht:
Buien, vooral zondag met onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Koe in sloot Oude Vlissingseweg Middelburg

Toegevoegd: 19-09-2020, 18.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Brandweerlieden hebben vanmiddag tussen Groot-Abeele en Middelburg een te water geraakte koe gered.


Passanten zagen het dier rond 16.15 uur in een watergang naast de Oude Vlissingseweg liggen. Ze sloegen alarm bij de brandweer en die rukte uit met een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig. Ook de politie kwam ter plekke.

Een poging om de koe met een tractor uit het water te trekken mislukte. Hierop werd het hulpverleningsvoertuig dichterbij gezet om zo met behulp van de kraan te kunnen trekken.

​Rond 17.40 uur stond de koe weer op het droge. Het voorval trok tientallen kijkers.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (19-9-2020 om 21:59)
Ongetwijfeld heel goed bedoelt. Maar is er nu niemand zo slim geweest om te bedenken dat op deze manier de rug beschadigd? Er had onderlangs de koe twee banden getrokken moeten worden en die aan de beugel bevestigen. Ik hoop dat de koe er goed van bekomen is? En nee. Stond de koe weer op het droge? Hij lag nog steeds.
Cookie-instellingen beheren