Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man rijdt meer dan 60 kilometer per uur te hard

Toegevoegd: 24-09-2020, 17.20 uur
Man rijdt meer dan 60 kilometer per uur te hard
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT KRUIS - Een nog maar 18 jaar oude man uit Breskens heeft donderdagmorgen zijn rijbewijs verspeeld door zeer fors te hard te rijden.


De man werd rond 07.45 uur door de politie betrapt toen hij met een gecorrigeerde snelheid van 123 kilometer per uur over de Appelstraat in het Zeeuws-Vlaamse Sint Kruis reed.

Ter plekke geldt een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur. De man reed dus gecorrigeerd 63 kilometer per uur te hard. Zijn rijbewijs werd direct ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (25-9-2020 om 12:23)
@Joris: 123 km/uur rijden op de Appelstraat mag niet, dat weet ik ook wel,maar er kan daar echt niks verkeerd gaan. Het is een rechte overzichtelijke weg zonder kruisingen. Als de weg voor je leeg is dan KUN je gewoon gaan. Je kunt er alleen jezelf in gevaar brengen. Rijervaring doe je alleen maar op door te oefenen.
Joris (24-9-2020 om 17:51)
Die heeft niet lang genoten van zijn rijbewijs. Schijnt dat hij onvindbaar was toen het gezonde verstand werd uitgedeeld en dus zonder moest doen. Hoe kan zo iemand ooit slagen voor het rijexamen?
Cookie-instellingen beheren