Weerbericht:
In het noorden eerst motregen, in de loop van de dag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Oostburger opgepakt na drugsvondst

Toegevoegd: 08-10-2020, 13.08 uur
De politie trof onder meer ruim 1,5 kilo hennep aan.
De politie trof onder meer ruim 1,5 kilo hennep aan.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - In samenwerking met de Belgische federale politie heeft de politie gisteren een 29- jarige Oostburger aangehouden op verdenking van het voor handen hebben en handelen in verdovende middelen.


De politie deed gisteren een doorzoeking in een loods aan de Expeditieweg in Oostburg. Daarbij werden verschillende hard- en softdrugs aangetroffen. Het gaat onder andere om ruim anderhalve kilo hennep en bijna 200 gram cocaïne. Ook is in de woning van de verdachte werd onderzoek gedaan. Hierbij werden volgens de politie hennepgerelateerde goederen aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

De Oostburger zit nog vast. De politie laat weten dat het onderzoek nog loopt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750