Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuurwerk gevonden na anonieme tip Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 29-10-2020, 16.31 uur
Of er iemand is aangehouden is niet bekend gemaakt.
Of er iemand is aangehouden is niet bekend gemaakt.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

OUD-VOSSEMEER - De politie heeft woensdagavond in Oud-Vossemeer illegaal vuurwerk in beslag genomen. Of er iemand is aangehouden is niet bekend gemaakt.


De politie kwam het vuurwerk op het spoor dankzij een anonieme tip. Er wordt verder onderzoek gedaan in deze zaak. Het is niet bekend gemaakt of er iemand is aangehouden.

Volgens de wijkagent heeft enige tijd geleden een anonieme tip ook al tot de vondst van illegaal vuurwerk geleid in Sint-Annaland. De politie zal in beide zaken dossier opmaken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (30-10-2020 om 19:41)
Beetje kansloos dit. Alles op de foto is volledig legaal in Nederland.
Piet (30-10-2020 om 11:53)
Beetje zielig ... sierpotten hadden ze moeten laten staan, klasse 2 vuurwerk mag je in nederland tot 25 kg hebben liggen heel het jaar door !!!
mar (30-10-2020 om 10:51)
Waarom vuurwerk aanschaffen. Er valt weinig te vieren en men zit er zo kort op. Kost een hoop geld en daar kun je veel leukere dingen mee doen, dan een keer oh roepen en weg geld. Geef het anders aan een goed doel of ga straks eens lekker eten als het weer kan en mag
een inwoner (29-10-2020 om 19:23)
Goed bezig .Ga zoo door politie .
Cookie-instellingen beheren