Weerbericht:
Wisselend bewolkt, in het midden buien. Morgen in het zuiden buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw uit Terneuzen rijdt man aan na ruzie

Toegevoegd: 22-11-2020, 18.44 uur
Vrouw uit Terneuzen rijdt man aan na ruzie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagochtend een 63-jarige vrouw uit Terneuzen aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Ook hield de politie een 36-jarige man uit Ulvenhout aan op verdenking van bedreiging. De twee, bekenden van elkaar, hadden die ochtend in Ulvenhout onenigheid met elkaar gekregen.


De vrouw wordt ervan verdacht tegen een 36-jarige man te zijn aangereden. Toen de man vervolgens op de motorkap van het voertuig van de vrouw terecht kwam, heeft de vrouw nog even met hem op de motorkap rondgereden. De man raakte daarbij niet gewond. De man wordt ervan verdacht de vrouw, voorafgaand aan het motorkapincident, te hebben geslagen en bedreigd.

Bij de politie kwamen zaterdagochtend diverse meldingen binnen over dit incident. Omstanders wisten uiteindelijk tussenbeide te komen en het voertuig, met op de motorkap de 36-jarige man, op de Strijbeekseweg te laten stoppen. Agenten waren daar snel ter plaatse en hebben geprobeerd duidelijk te krijgen wat er aan de hand was.

Op basis van de verhalen van betrokkenen en getuigen, besloten de agenten om de 36-jarige man en de 63-jarige vrouw aan te houden. Beide verdachten hebben inmiddels een verklaring afgelegd. Beide verdachten zijn zaterdagavond in vrijheid gesteld, Justitie gaat zich nu buigen over de schuldvraag en een passende straf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (22-11-2020 om 19:34)
Wat of wat wie schuldig is, zijn allebei niet goed bij hun hoofd, en auto als moordwapen gebruiken, ben je een auto niet waard.
Cookie-instellingen beheren