Weerbericht:
Perioden met zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

475 Kilo cocaïne tussen bananen in haven Vlissingen

Toegevoegd: 24-11-2020, 17.21 uur
De drugs zaten verstopt in een lading bananen.
De drugs zaten verstopt in een lading bananen.
© Foto: Douane
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Douaniers hebben gisteren bij een bedrijf in de haven van Vlissingen 475 kilo cocaïne aangetroffen. De straatwaarde van de partij drugs ligt volgens de douane op ruim 23 miljoen euro.


De verdovende middelen zaten verborgen tussen een zending bananen vanuit Ecuador. Tijdens een controle met de mobiele scan en een speurhond signaleerden douanemedewerkers afwijkingen in de lading. Hierop is de zending fysiek gecontroleerd en troffen douaniers in totaal 475 kilo cocaïne aan, zo laat een woordvoerder weten.

De verdovende middelen zijn in beslag genomen en vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oom agent (24-11-2020 om 19:46)
Zolang men geen cent méér wilt betalen voor veiligheid...... Tja
Mart. (24-11-2020 om 18:54)
Ik vraag mij wel eens af of er ook nog wel eens bananen tussen de cocaïne worden aangetroffen? Want het wordt gekker en gekker, is ons land nu in handen van de georganiseerde misdaad of is het andersom? Het wordt tijd dat het leger hier op inspringt, zo gaat het niet meer.
zeeuw (24-11-2020 om 18:27)
hulde voor de politie ruimt het zootje maar op
Cookie-instellingen beheren