Weerbericht:
Opklaringen, geleidelijk toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 78 km

Man opgepakt voor witwassen na snelheidsovertreding

Toegevoegd: 19-12-2020, 12.45 uur
Man opgepakt voor witwassen na snelheidsovertreding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft vrijdagavond op een parkeerplaats langs de A58 ter hoogte van Goes een 22-jarige man uit Clinge aangehouden. Vlak voor zijn aanhouding dumpte de man een groot geld bedrag op een parkeerplaats.


Rond 21.00 uur passeerde een automobilist met hoge snelheid een politieauto op de A58. Door middel van een lasergun werd zijn snelheid vast gesteld op 142 kilometer per uur. De agenten besloten de man een stopteken te geven.

De bestuurder werd uiteindelijk op een parkeerplaats aan de kant gezet. Daarbij volgde hij niet direct alle aanwijzingen van de agenten op. De dienders zagen ook dat er op de parkeerplaats bankbiljetten lagen. Vermoedelijk had de man deze uit zijn auto gegooid. Ze spraken de man aan en vroegen hem of ze zijn auto mochten doorzoeken. Daar gaf de verdachte toestemming voor.

In de auto werden nog enkele losse bankbiljetten gevonden. In totaal nam de politie ongeveer 10.000 euro in beslag. De man is aangehouden voor witwassen. Voor de snelheidsovertreding krijgt hij een bekeuring.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (19-12-2020 om 16:20)
Deze persoon heeft wel een heel erg laag IQ maar desondanks is de amusementswaarde van zijn handelen erg hoog.
Cookie-instellingen beheren