Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Man die vechtende honden uit elkaar haalt mishandeld

Toegevoegd: 01-01-2021, 16.40 uur
Man die vechtende honden uit elkaar haalt mishandeld
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Vanmorgen omstreeks 10.15 uur werd een 67-jarige Vlissinger geslagen en geschopt toen hij twee vechtende honden uit elkaar probeerde te halen. Een 40-jarige inwoner van Vlissingen is door de politie aangehouden.


De 67-jarige man liet zijn hond uit in de Doornenburg in Vlissingen. Hij zag de verdachte aan komen lopen. Deze had ook een hond bij zich. Die hond liep los. De hond van de verdachte viel vervolgens de hond van het slachtoffer aan. Toen het slachtoffer de twee vechtende honden uit elkaar poogde te halen werd hij geslagen en geschopt door de 40-jarige Vlissinger. Door omstanders is het slachtoffer toen geholpen waarna de politie is gebeld. 

De identiteit van de verdachte was bekend, de politie kon hem in zijn woning aanhouden. De man zit vast in een politiecellencomplex en wordt gehoord. Het slachtoffer is lichtgewond geraakt en heeft zich bij de huisartsenpost laten behandelen aan zijn verwondingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurt bewoner (3-1-2021 om 22:17)
Heel erg jammer dat het word gezien als mishandeling van het slachtoffer, terwijl de 'verdachte' probeerde de hond ervan af te halen wat in de beschonken toestand waarin hij verkeerde nagenoeg onmogelijk was om voor elkaar te krijgen, waardoor dit resulteerde in vallen en opstaan van beide personen. Niet gericht op en tegen het slachtoffer, geen omstander die het slachtoffer hielp waardoor dit allemaal veel slechter is afgelopen en lijkt dan dat het is, ik hoop dat het slachtoffer nergens last van heeft en dat de verdachte geen mishandeling ten laste word gelegd.
harm (1-1-2021 om 18:55)
Deze 40 jarige aso hoort inderdaad achter de tralies en verdiend geen huisdier.
willem (1-1-2021 om 17:45)
honden mogen sowieso niet loslopen. de hond is niet vals, maar verkeerd opgevoed. weghalen bij de persoon en een zware boete voor het mishandelen--en sterkte voor het slachtoffer. hondeneigenaar kort lontje? vol drugs en of drank??
Cookie-instellingen beheren