Weerbericht:
Vannacht vooral in het noorden en westen mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij woningbrand Kaai Veere

Toegevoegd: 03-01-2021, 13.53 uur
Door: Roland de Jong

VEERE - Bij een woningbrand aan de Kaai in Veere is zondag aan het begin van de middag iemand gewond geraakt. De brandweer schaalde op naar middelbrand.


De brand ontstond volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) rond 13.20 uur in de woonkamer. Nadat de blusploeg van de brandweerpost Veere ter plekke was gekomen, werd opgeschaald naar middelbrand en werden ook de tankautospuit van de post Serooskerke (W) en een hoogwerker opgeroepen.

Bij de brand bleek iemand brandwonden opgelopen te hebben. Daarom werd een ambulanceteam opgeroepen. Nadat was onderzocht of de brand zich had uitgebreid naar de eerste verdieping kon rond 13.50 uur het sein ‘brand meester’ worden gegeven. De brandweer heeft de woning geventileerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren