Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bestelbus belandt in sloot na botsing Colijnsplaat

Toegevoegd: 22-01-2021, 13.00 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Twee auto’s zijn aan het einde van de ochtend beschadigd geraakt bij een aanrijding in Colijnsplaat. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.


Rond 11.25 uur kwamen bij de kruising van de Noordlangeweg en de Colijnsplaatseweg een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing. De bestelbus belandde met zijn neus in een sloot. Voor een inzittende van de auto werd een ambulance ter plekke gevraagd maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

De beide auto’s liepen schade op. Bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland kwam ter plaatse om te takelen. Het verkeer werd enige tijd door de politie over één rijbaan geleid. Rond 12.45 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (23-1-2021 om 05:34)
@Jan , geen gevaarlijke kruising maar een plaats waar 2 racebanen bij elkaar komen ! Van beide kanten mag je er 60 km rijden , weg is aangepast met plateau;s en dan nog gebeurt dit... Een stopbord staat al bij de proefboerderij maar wordt massaal genegeerd evenals de borden met max 60 km die je 3 keer tegenkomt daar. Lomp rijgedrag is de oorzaak !
Biker (22-1-2021 om 20:16)
Deltaweg gevaarlijk, deze weg gevaarlijk, ik denk dat we het gevaar ergens anders moeten zoeken.....
jan (22-1-2021 om 17:07)
een hele gevaarlijke kruising. laat ze daar eindelijk maar eens een stopbord neerzetten
Cookie-instellingen beheren