Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande woningbrand Biezenstraat Eede

Toegevoegd: 08-02-2021, 18.37 uur
Door: Roland de Jong

EEDE - In een woning aan de Biezenstraat in Eede is aan het begin van de avond een uitslaande brand uitgebroken. De woning is volledig uitgebrand.


De woningbrand werd kort voor 18.30 uur ontdekt. Vrijwel direct werd opgeschaald naar middelbrand. Er zijn meerdere tankautospuiten, een waterwagen en een hoogwerker ingezet om de brand te bestrijden. Er is ook een waterwagen van de Belgische brandweer opgeroepen.

De eigenaar van de woning ademde rook in en is nagekeken door de ambulancedienst. Voor zover bekend hoefde hij niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De woning brandde volledig uit. Rond 20.25 uur is gestart met het nablussen. Dit zal nog geruime tijd duren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (8-2-2021 om 22:37)
Wat erg . Veel sterkte voor de bewoner
Cookie-instellingen beheren