Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee verdachten aangehouden in drugspand Axel

Toegevoegd: 25-02-2021, 12.06 uur
Twee verdachten aangehouden in drugspand Axel
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Remi Mesu

AXEL - In een woning in Axel zijn woensdagmiddag twee personen aangehouden door de politie. Het tweetal werd naar aanleiding van meerdere meldingen van drugsoverlast aangehouden. In de woning werden soft- en harddrugs aangetroffen.


De politie ontving de laatste tijd steeds meer meldingen van drugsoverlast rond de woning aan de Van der Moerestraat. Vanwege de meldingen besloot de politie een onderzoek te starten. Na het verzamelen van informatie werd dinsdag en woensdag een actie opgezet.

Woensdag vielen agenten de woning in Axel binnen. Hierbij werden de bewoonster en een 26-jarige man uit Axel aangehouden. Ze zijn voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het duo zit nog vast en wordt vandaag verhoord. In de woning werden soft- en harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. De gemeente Terneuzen wordt op de hoogte gebracht door de politie om bestuurlijke maatregelen te nemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren