Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Dode man Lewedorp is verdronken in vijver

Toegevoegd: 02-03-2021, 15.56 uur
De politie sluit na het forensisch onderzoek een misdrijf uit
De politie sluit na het forensisch onderzoek een misdrijf uit
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

LEWEDORP - De man die dinsdagochtend dood werd aangetroffen in een vijver in Lewedorp is volgens de politie verdronken. Hoe dat is gebeurd, is niet duidelijk. Volgens de politie gaat het niet om een misdrijf.


De 93-jarige man uit Lewedorp werd rond 8.30 uur dood gevonden vlakbij de brug over de vijver in het park bij de kruising van de Postweg met de Scheldestraat.  Na afloop van het forensisch onderzoek werd het lichaam van de man geborgen en naar een mortuarium overgebracht voor nader onderzoek.

Uit het politie-onderzoek is gebleken dat de man is verdronken in de vijver. Wat de oorzaak van de verdrinking was, is volgens de politie niet duidelijk. Wel wordt een misdrijf uitgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vijver (2-3-2021 om 17:28)
nog een vijver dempen levensgevaarlijk die dingen!
Cookie-instellingen beheren