Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Vrouw rijdt in op groepje jeugd in Hansweert

Toegevoegd: 10-03-2021, 12.47 uur
Vrouw rijdt in op groepje jeugd in Hansweert
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Een 23-jarige vrouw uit Hansweert is dinsdag door de politie aangehouden omdat zij er van verdacht wordt afgelopen zondag te zijn ingereden op een groepje kinderen. Ze is opgepakt voor poging tot zware mishandeling.


Het groepje kinderen zou zondag voorwerpen tegen de woning van de vrouw hebben gegooid. De kinderen renden en fietsten hierop weg. "De vrouw was hier kennelijk zo kwaad om dat zij in haar auto zou zijn gestapt en op het groepje zou zijn ingereden. Dit is door getuigen gezien. Eén van de jongens werd mogelijk door de auto geraakt en kwam ten val, een ander kon nog opzij springen om een aanrijding te voorkomen", zo meldt de politie.

Door de politie zijn verschillende getuigen van het incident gehoord. Ook deden ouders van drie betrokkenen aangifte van poging tot zware mishandeling. Nadat zij was aangehouden is de vrouw overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is ze gehoord door rechercheurs. Nadat ze een verklaring had afgelegd is de vrouw in vrijheid gesteld. Zij kreeg een dagvaarding mee en moet zich te zijner tijd voor een rechter verantwoorden. Ook wordt door de politie een melding gemaakt bij het CBR. "Zij gaan mogelijk een onderzoek doen naar het feit of de vrouw wel geschikt is om een rijbewijs te mogen hebben", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (13-3-2021 om 11:20)
Misschien wordt deze mevrouw al jarenlang gepest. Begint soms al op school. Soms door jongetjes die ook dingen tegen iemands huis gooien. Op een gegeven moment kan het dan wat teveel worden. Misschien een idee dat die ouders hun kinderen eens met een ongeschaafde panlat op hun blote bips slaan?
Biggetje (11-3-2021 om 07:49)
Duidelijk een gevalletje van overspannenheid. Maar kinderen kunnen ook het bloed onder je nagels weghalen door pest gedrag. Het inrijden op deze kinderen klopt niet. Maar ouders praat met U kinderen dat dit niet kan en mag.
Wim (11-3-2021 om 07:36)
Wat een onmenselijk meisje als je 23 jaar bent en je rijd dan moedwillig op een stelletje school kinders, hier is maar een antwoord op dat je na je straf je rijbewijs voor goed word ingenomen zulke mensen horen niet meer gebruik te kunnen maken van het besturen van auto's .
D.M Witte (10-3-2021 om 17:48)
medeleven voor de boze mvr
Frederik Fluweel (10-3-2021 om 17:37)
Kijk je kunt gefrustreerd zijn, maar dat je dan zo iets doet gaat alle perken te buiten. Ik zat te denken aan een EMG, rijbewijs invorderen en weer opnieuw laten halen als ze dat red. Maar eigenlijk verdiend ze dat niet.
P (10-3-2021 om 16:58)
En voorwerpen gooien naar een huis mag wel????
Cookie-instellingen beheren