Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Bewoner ademt rook in bij woningbrand Biervliet

Toegevoegd: 22-03-2021, 14.14 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - In een woning aan de Burgemeester Maarleveldstraat in Biervliet is vanmiddag brand uitgebroken. Er kwam al snel veel rook vrij en een bewoner heeft deze ingeademd, zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


Over de brand kwamen rond 13.50 uur de eerste meldingen binnen bij de 112-alarmcentrale. Binnen korte tijd werd opgeschaald naar middelbrand. Blusvoertuigen van de posten Biervliet en IJzendijke en de hoogwerker van de brandweer Terneuzen zijn opgeroepen om de brand te bestrijden.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland heeft een bewoner rook ingeademd. Voor hem is een ambulanceteam met spoed ter plekke gevraagd, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

Rond 15.15 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. Stichting Salvage is ingeschakeld voor het afhandelen van de schade.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren