Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Man aangehouden voor mishandeling buurman Vlissingen

Toegevoegd: 31-03-2021, 12.31 uur
Man aangehouden voor mishandeling buurman Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een man is dinsdagavond aangehouden in Vlissingen voor mishandeling. De Vlissinger wordt er van verdacht een buurman te hebben mishandeld.


Agenten kregen rond 17.10 uur een melding binnen van een burenruzie bij het Marnixplein. Twee buurmannen zouden het daarbij met elkaar aan de stok hebben gekregen. Een van hen is daarbij uiteindelijk mishandeld.

Eenmaal ter plaatse heeft de politie een 43-jarige Vlissinger aangehouden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de verdachte is meegenomen voor onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (31-3-2021 om 19:35)
De politie heeft toch zeker wel andere dingen te doen dan 2rollende buurmannen ff uit elkaar te halen ,ik zou zeggen ze zijn elkaar te lijf gegaan dan zullen ze wel weer één keertje stoppen ook. Kom op zeg vroeger kwam de politie ook niet als ergens ongenoegen was ,één ding is zeker de kemphanen komen elkaar nog wel een keer tegen
Willem (31-3-2021 om 13:19)
Zal wel te maken met geluidsoverlast of zoiets.zodra het mooi weer is begint de terreur van schuurmachines,grasmaaiers,hogedrukreinigers,grasmaaiers, luide muziek,etc,etc
Cookie-instellingen beheren