Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man naar ziekenhuis na mishandeling

Toegevoegd: 03-04-2021, 09.14 uur
Man naar ziekenhuis na mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLEBRUG - Een man is vrijdagavond gewond geraakt toen hij in Kapellebrug werd mishandeld door een huisgenoot. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.


Agenten kregen rond 19.10 uur melding dat er een mishandeling had plaatsgevonden in een woning aan de Brouwerijstraat. Ter plaatse troffen agenten het slachtoffer aan. Hij vertelde dat hij was geslagen en geduwd door een medebewoner. De agenten hebben deze 22-jarige man aangehouden. Hij was vermoedelijk onder invloed van alcohol.

Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis overgebracht, de verdachte zit vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redouane (4-4-2021 om 21:16)
Vermoedelijk onder invloed van alcohol ? Een beetje politieagent ruikt dit direct aan de adem en ziet aan het gedrag van de verdachte of hij beschonken is of niet.
Cookie-instellingen beheren