Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Politie controleert samen met kinderen op snelheid

Toegevoegd: 13-04-2021, 20.55 uur
Vandaag werd gecontroleerd bij de Duinstraat in Koudekerke.
Vandaag werd gecontroleerd bij de Duinstraat in Koudekerke.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De politie heeft vandaag samen met leerlingen van Archipelschool De Sprong gecontroleerd op snelheid. Hierbij werden verschillende overtredingen geconstateerd.


De basisschoolleerlingen hielpen bij de controle aan de Duinstraat. Hier geldt een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur maar niet iedereen houdt zich aan deze limiet. Ook vandaag reden sommige weggebruikers te hard. Eén persoon reed zelfs 51 kilometer per uur. De politie heeft de overtreders beboet.

De Walcherse politie heeft de afgelopen tijd vaker gecontroleerd op snelheid. Dit gebeurde onder meer bij de Middelburgsestraat in Koudekerke, de Mariekerkseweg in Grijpskerke en de Oostkapelseweg in Serooskerke (W). Ook hierbij werden meerdere overtredingen geconstateerd. De politie is van plan de komende tijd vaker te gaan controleren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (14-4-2021 om 06:54)
Kijk waarom kan het in Koudekerke wel en in Borsele (s-Heerenhoek) niet ??? want hier hebben sommige één vrij brief om te vliegen blijkbaar, want de gemeente geeft die gratis uit .er word hier al meer dan 10 jaar geklaagd over het harde rijden .En het zijn geen vreemden die hier vliegen dames /heren , jongeren die één maand hen rijbewijs hebben gehaald ze kunnen het allemaal ,wel ik rijd 45 jaar en ik ook maak nog steeds wel eens een fout maar vliegen heeft ik nog niet gedaan .
Klaas vaak (13-4-2021 om 22:56)
Moesten ze bij mij in het woonerf ook doen, weet zeker dat er rijbewijzen ingenomen worden .
Cookie-instellingen beheren