Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet bij crossterrein Rilland

Toegevoegd: 02-05-2021, 16.07 uur
Traumahelikopter ingezet bij crossterrein Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - De Rotterdamse traumahelikopter is zondagmiddag ingezet voor een ernstig incident bij het motorcrossterrein in Rilland.


Twee ambulanceteams en het traumateam werden rond 13.30 uur naar het crossterrein bij de Bathseweg gestuurd. Rond 13.55 uur landde de helikopter bij het crossterrein.

Het slachtoffer is omstreeks 14.15 uur met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim (3-5-2021 om 07:35)
Die "laten we alles maar verbieden" contact gestoord zolderkamer tokkies moeten we eens verzamelen en op een onbewoond eiland droppen. Ben zo klaar met dat volk.
Johan (3-5-2021 om 06:59)
De mensen die hier reageren brengen me op een idee: Heb de huldiging van Ajax op tv gezien in corona tijd. Laten we voetbal inderdaad ook maar afschaffen.
j op het hof (3-5-2021 om 05:22)
Zo snel mogelijk dicht die baan. Levensgevaarlijk
Joris (2-5-2021 om 23:38)
Motorcrossers, kitesurfers, duikers, hanggliders, mountainbikers en wielrenners. Iedere week raak met die gasten. Zullen we afspreken ze te laten liggen waar ze vallen, die stoere lui regelen zelf maar een ritje naar het ziekenhuis.
Steven Ovaa (2-5-2021 om 21:36)
En @premiebetaler elke crosser is wel degelijk apart verzekerd hiervoor via de KNMV, anders mag je niet eens rijden op een circuit. Dit hangt samen met de licentie
Steven ovaa (2-5-2021 om 21:24)
@premiebetaler zullen we dan ook direct alle voetbalwedstrijden aflassen, alle politie en m.e. die daar op moet treden betalen wij ook met z'n allen toch?
Cookie-instellingen beheren