Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Gewonde door elektrocutie in Hulst

Toegevoegd: 03-06-2021, 13.27 uur
Doordat het brandalarm afging is het hele complex ontruimd.
Doordat het brandalarm afging is het hele complex ontruimd.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Een winkelcentrum aan het Stationsplein in Hulst is donderdag ontruimd na rookontwikkeling. Er raakte één persoon gewond.


De hulpdiensten werd iets na twaalf uur opgeroepen voor een incident waarbij mogelijk sprake was van elektrocutie. Volgens de PZC was er sprake van een ongeluk tijdens werkzaamheden waarbij een steekvlam en rook vrij kwam. Eén persoon liep volgens de krant brandwonden op en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is niet meer ter plaatse geweest.

Doordat het brandalarm afging is het hele complex ontruimd. De brandweer kon het gebouw echter al weer snel vrijgeven. De DNWG is ter plaatse geweest om de stroomstoring op te lossen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke Sander (4-6-2021 om 14:14)
Hopelijk geen problemen voor personeel ,'t Perronneke. Zij zouden nu eindelijk open mogen.
Cookie-instellingen beheren