Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen woninginbraak Tholen

Toegevoegd: 06-06-2021, 15.10 uur
Politie zoekt getuigen woninginbraak Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

THOLEN - De politie zoekt getuigen van een woninginbraak die tussen vrijdagmiddag en zondagochtend gepleegd zou zijn. De agenten hopen met deze oproep meer informatie over de daders te weten te komen.


Volgens de politie sloegen de inbrekers tussen vrijdagmiddag 15.00 uur en zondagmorgen 09.30 hun slag in een woning aan de Kuipersdreef in Tholen. Het is niet bekend wat en hoeveel de daders hebben meegenomen uit de woning.

De politie roept getuigen of mensen die meer informatie hebben over de inbraak op om zich te melden bij de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren