Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Man uit Sint-Annaland door groepje mishandeld

Toegevoegd: 07-06-2021, 12.17 uur
Man uit Sint-Annaland door groepje mishandeld
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BERGEN OP ZOOM - Vier mannen uit Bergen op Zoom zijn gisteren en vandaag aangehouden omdat ze betrokken zouden zijn geweest bij de mishandeling van een 18-jarige man uit Sint-Annaland. Die mishandeling vond zaterdag plaats in de binnenstad van Bergen op Zoom.


Agenten kregen zaterdag rond 13.45 uur een melding van een vechtpartij rond 13.45 uur op het Thaliaplein. Ter plekke zouden vier mannen slaags zijn geraakt met het slachtoffer. Toen de agenten aankwamen, was het viertal vertrokken. In de omgeving werd nog naar hen gezocht, maar ze werden niet meer aangetroffen. Het slachtoffer liep letsel op en werd naar een ziekenhuis gebracht.

De nu aangehouden personen zijn 16, 17 (2x) en 20 jaar oud. Ze komen allemaal uit Bergen op Zoom en zitten vast voor verhoor. Volgens de politie zijn het slachtoffer en de verdachten bekenden van elkaar. Het slachtoffer uit Sint-Annaland heeft aangifte gedaan, agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen. De politie doet nog verder onderzoek naar het incident.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tjongejonge (8-6-2021 om 04:39)
Wat een schorre morrie uit Brabant zegt, tuig uit bergen op zoom moet eens normaal doen tegen onze Zeeuwen.
Cookie-instellingen beheren