Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en overwegend droog, morgen veel wind en buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder high achter het stuur in Terneuzen

Toegevoegd: 08-06-2021, 11.25 uur
Bestuurder high achter het stuur in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft de politie maandagavond een 20-jarige man betrapt die onder invloed van drugs wilde deel gaan nemen aan het verkeer.


Toen agenten rond 23.30 uur tijdens hun surveillance over de Grenulaan reden, zagen zij de bestuurder van een voertuig aanstalten maken om te gaan rijden. De agenten merkten echter op dat de man zich gedroeg alsof hij behoorlijk onder invloed was. Daarom besloten ze de man te controleren. 

Bij de man werd een speekseltest afgenomen. Deze wees uit dat de 20-jarige Terneuzenaar onder invloed was van THC, de werkzame stof in hasj en wiet. De agenten vroegen hem ook of hij nog drugs bij zich had. De man bleek twee zakjes hasj bij zich te hebben. Deze werden in beslag genomen.

De Terneuzenaar kreeg een algeheel rijverbod van 24 uur. Een GGD-arts heeft bloed bij hem afgenomen zodat onderzocht kan worden hoeveel drugs de man precies had gebruikt. Een officier van justitie beslist later over de verdere afhandeling van de zaak. Dit gebeurt als de definitieve uitslag van het bloedonderzoek bekend is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel de Bruijn (8-6-2021 om 14:35)
Een hoop heisa om niets.
Cookie-instellingen beheren