Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vrachtwagen gekanteld bij Sluiskil

Toegevoegd: 21-06-2021, 12.06 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - In de polder tussen Sluiskil en Terneuzen is maandagochtend op de Goesseweg een vrachtwagen met puin gekanteld. De chauffeur bleef ongedeerd.


De chauffeur reed vanuit de Noordweg richting de kruising Kleine Zevenaarpolderstraat - Sluispolderdijk toen het misging. De vrachtwagen raakte in de smalle rechterberm en belandde vervolgens in de sloot. Het gevaarte kwam op zijn kant tot stilstand tegen de dijk waarover de goederenspoorlijn loopt.

De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd maar het was voor hem uiteraard onmogelijk om de vrachtauto zelf weer op de weg te krijgen. Daarom werd bergingsbedrijf Kuzee ingeschakeld. Even na 11.00 uur stond de truck weer grotendeels op de weg. In de tussentijd was de Goesseweg ter plekke volledig afgesloten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren