Weerbericht:
Lokaal een mistbank, in het oosten een bui. Overdag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner botst op auto bij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 03-07-2021, 19.55 uur - Update: 03-07-2021, 21.25 uur
Het ongeluk gebeurde op de Serooskerkseweg bij Burgh-Haamstede.
Het ongeluk gebeurde op de Serooskerkseweg bij Burgh-Haamstede.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - Een wielrenner is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto bij Burgh-Haamstede. De fietser is zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur bij een oversteekplaats op de Serooskerkseweg (N652). De wielrenner botste daar door onbekende reden met een passerende auto. Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor het incident.

Na in de ambulance te zijn nagekeken werd de wielrenner zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht door de ambulancedienst. De automobilist kon na de afhandeling van het ongeluk zijn weg weer vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wout (5-7-2021 om 13:17)
Een wielrenner. Een woord is genoeg om de meest ongefundeerde en ongemotiveerde reacties te weeg te brengen. Ik was er niet bij. De meeste reageerders niet denk ik. Wel lees ik dat de wielrenner botste met een passerende auto. Niks als een gek op het fietspad, niks met haaientanden, niks met voorrangsfout en zo voort. Ik rij ook op een race fiets en probeer mij netjes te gedragen. Maar ook ik maak wel eens een inschattingsfout. Net als wij allemaal. Niet nodig om alle wielrenners te verketteren of uit het verkeer te verbannen. Sport van de weg halen? Jammer voor de hardlopers, wandelaars, paardrijders. Gewoon elkaar de ruimte geven en met respect naar elkaar de weg gebruiken. Niet moeilijk
AntiGSM (4-7-2021 om 23:57)
Feit is gewoon dat de laatste jaren de snelheid en de drukte op de fietspaden enorm is toegenomen, ook het huftergedrag neemt steeds belachelijkere waarden aan. Op de sluizen van Terneuzen al een paar keer flink in de ankers gemoeten omdat wielrenners ineens geen gebruik meer maken van een stuk fietspad en dan maar de weg opvliegen enz enz. Het is te zot voor woorden en niemand geeft richting aan, rijdt tegen de aanbevolen richting aan op fietspaden enz enz. Ook voor vele e-bikers zou een herhalingscursus verkeersgedrag (o.a richting aangeven en snelheid aanpassen) niet misstaan! Wielrenners alleen op circuits aub.
Emergo (4-7-2021 om 19:42)
@CJ de Loof U zou versteld staan wat ik, als wielrenner met racefiets en een bel erop, tegenkom. Uw redenering volgend kunnen e-bikes etc dan ook maar onmiddellijk worden verbodeb. Nee dus.
Rode lantaarn (4-7-2021 om 18:37)
Het is weer zover hoor. 1 wielrenner maakt waarschijnlijk een voorangsfout en de hele natie die de sport beoefend wordt weer over 1 kam gescheert. Hoeveel keer per dag zijn er auto's die een voorrangsfout begaan? Daar hoor je dan weer niemand over klagen..
CJ de loof (4-7-2021 om 13:08)
Hoogste tijd dat er een verbod komt op deze sport op de openbare weg, ze staan heel hoog in de ergernissen top. Heel veel mensen hebben er last van. Onbeschoft, onverantwoord en onfatsoenlijke volk!
Emergo (4-7-2021 om 12:56)
De voorspelbaarheid van de reacties wanneer het over een wielrenner gaat wordt hier weer bevestigd.
Cookie-instellingen beheren