Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij ontdekt in woning 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 21-07-2021, 13.25 uur
Hennepkwekerij ontdekt in woning 's-Gravenpolder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

'S-GRAVENPOLDER - De politie heeft dinsdag een hennepkwekerij in 's-Gravenpolder ontdekt. In de kwekerij troffen de agenten ruim 500 hennepplanten aan.


De kwekerij werd na een tip aangetroffen in een woning aan de Fiolierenstraat in 's-Gravenpolder. Op de eerste verdieping ontdekten agenten in drie slaapkamers ruim vijfhonderd hennepplanten.

Tevens werd stroom buitenom de meterkast gestolen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij en planten opgeruimd. De bewoner wordt later door de politie gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stephanie (22-7-2021 om 21:09)
Zonde van die groene groente!
G Snoei (21-7-2021 om 23:42)
Als er nu voortaan zo een gevalletje is, dan vraag ik het aan Kees hoe dat zit, die weet het precies hoor!
Kees (21-7-2021 om 18:04)
Hopelijk is het een huurhuis. Je word dan per direct op straat gezet en krijgt nog huur voor 3 maanden aan je broek. Daarnaast kom je per direct op de zwarte lijst van alle corporaties en kan je dus geen huis meer huren van een corporatie alleen particulier. Na 3 maanden sluiting mag de corporatie er zelf weer in en kan het verhuurd worden. Bij een eigen huis is het anders. Dan word je door de politie uitgezet en kan je niet bij je spullen voor 3 maanden. Kan je een hotelletje zoeken voor 3 maanden.
Cookie-instellingen beheren