Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 102 km

Lachgas gevonden in over de kop geslagen auto

Toegevoegd: 22-07-2021, 04.44 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een auto is in de nacht van woensdag op donderdag over de kop geslagen in Vlissingen. In de auto troffen agenten twee flessen met lachgas aan.


Het ongeluk gebeurde rond 01.50 uur net voorbij de kruising van de Koudekerkseweg met de Badhuisstraat. Een auto, die vermoedelijk uit de richting van het Spuikomweg kwam, knalde daar met hoge snelheid tegen een stoplicht en richtingaanwijzer en belandde uiteindelijk ondersteboven tegen een flatgebouw.

Volgens getuigen zouden er drie inzittenden uit de auto zijn gekropen waarop zij weg zouden zijn gerend. De politie sloot de straat voor langere tijd af voor onderzoek naar het ongeluk. Agenten zochten onder meer de omgeving af met politiehonden.

In de auto heeft de politie twee flessen lachgas gevonden. De personenauto is getakeld en afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee. Het is nog onbekend of er inzittenden van de auto zijn aangehouden of naar het ziekenhuis zijn gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (22-7-2021 om 12:04)
Tsja, daar hoef je weinig onderzoek naar te doen. De verhuurder van de auto zal de rekening ook nog wel presenteren. Zielige ventjes dit!
Nina (22-7-2021 om 11:59)
Lekker hoor, dat is er een minder die mee kan doen aan de straat race in omgeving papegaaienburg.
Hasan (22-7-2021 om 11:26)
verbieden dat troep !!!
anti-pauper (22-7-2021 om 11:10)
Gewoon te treurig voor woorden. Het is al maanden aan de gang in Vlissingen en terwijl het redelijk eenvoudig is om de club te onderscheppen in de binnenstand word er weinig tot niets ondernomen. Straks word er weer iemand doodgereden zoals op de Burgemeester van Woelderenlaan 2020 en zijn ze allemaal weer verbaast hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Johan (22-7-2021 om 09:54)
Dat was een mooie Mercedes A-klasse die nu verloren is. Ik begrijp niet dat mensen die zulke dure spullen hebben daar dergelijke risico's mee nemen. Zou de verzekeraar de schade vergoeden of moet de eigenaar zijn verlies nemen? Wanneer de eigenaar ook de bestuurder was hoop ik het laatste.
P (22-7-2021 om 09:18)
Ze zouden vast niet ver hoeven te rennen.
Cookie-instellingen beheren