Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie minderjarige jongens opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 30-07-2021, 04.30 uur
Drie minderjarige jongens opgepakt voor mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KORTGENE - De politie heeft donderdagmiddag drie minderjarige jongens aangehouden voor betrokkenheid bij een mishandeling op een camping in Kortgene


Woensdagavond rond 23.00 uur werd een 18-jarige jongen door meerdere personen mishandeld. De jongeman, die op een camping aan de Havenweg in Kortgene verbleef, werd op het campingterrein, schijnbaar vanuit het niets door een groep jongeren belaagd, aangevallen en mishandeld. Een andere jongen (15) werd bedreigd.

Donderdagmiddag kon de politie drie jongens in de leeftijd van 14 tot 16 jaar aanhouden. Ze komen uit Kortgene en Rilland. Het drietal is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (1-8-2021 om 17:32)
Een hoop van deze ellende wordt ook veroorzaakt door de smartphone. Vroeger stond je ergens alleen maar tegenwoordig roepen ze gelijk hele kuddes op om te komen helpen. Het beste wat je kan doen als je problemen hebt met jeugd is zo snel mogelijk die telefoon uit hun handen slaan, dan staan ze er weer alleen ervoor. Zijn ze ook een stuk rustiger. Ook de ellende met de rellen wat we laatst allemaal meegemaakt hebben zijn een gevolg van die dingen.
Arie (30-7-2021 om 20:08)
Gelijk maar een camera op de hangplek hangen, je hebt dan in ieder geval de usual suspects in beeld voor als er wat is. Tevens moet de wijkagent daar ook af en toe even een kijkje nemen. Is altijd goed om je te laten zien.
bram goeree (30-7-2021 om 18:44)
ze worden steeds jonger en gewelddadiger. vroeger was het meestal nog een tegen een en met de blote vuisten .maar vandaag minimaal een mes of erger en altijd een groep tegen een .misschien eens als volwassenen berechten ,dus veel zwaarder straffen .dat schrikt misschien wat af .ja en een goede opvoeding helpt ook wel denk ik
Michel (30-7-2021 om 18:22)
Zulk tuig een tijdje in een strafkamp opsluiten.
Frans (30-7-2021 om 17:12)
Het zal je kind maar wezen, wat ga je als ouder daar aan doen????????
Ingrid (30-7-2021 om 12:32)
lijkt er op dat men teveel vrije tijd heeft en zich enorm verveelt laat ze wat nuttigs gaan doen dan worden ze misschien te moe voor die ellende kwam vroeger niet bij de mensen op dit soort ongein zielige figuren
Cookie-instellingen beheren