Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Nederlandse motoragent zwaargewond na aanrijding in België

Toegevoegd: 31-07-2021, 01.12 uur - Update: 31-07-2021, 09.14 uur
Door: Remi Mesu

STEKENE (B) - Een Nederlandse motoragent is vrijdagavond net over de grens in het Belgische Stekene aangereden. De agent liep bij de aanrijding zware verwondingen op.


Het ongeluk gebeurde rond 21.40 uur op de N403 in het verlengde van de Gentsevaart in het Nederlandse Kapellebrug. Ter hoogte van de discotheek Lakehouse in Stekene werd de agent aangereden. Volgens een getuige kwam de agent met hoge snelheid zonder sirene en zwaailichten uit de richting van het Nederlandse Kapellebrug. Bij de discotheek botste de agent op een witte Porsche die op dat moment linksaf wilde slaan om het parkeerterrein van de discotheek op te rijden.

De agent is met zeer ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De weg is vanaf Kapellebrug afgesloten door de Belgische politie. De Vlaamse recherche doet onderzoek doen naar de aanrijding. Volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws zou de agent deelgenomen hebben aan een grensoverschrijdende actie van de Nederlandse en Belgische politie. Het is niet bekend wat de huidige toestand van de motoragent is.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten (4-8-2021 om 14:35)
@Dobre, U heeft helemaal gelijk, ik was afgegaan op enkele foto's die uren na het ongeval genomen zijn. Rond 21:30 uur is het inderdaad nog niet donker. Heel vreemd dat hij de motor die zijn dimlicht voerde niet heeft zien aankomen...
Johan (2-8-2021 om 14:12)
@Timsalabim: Dat zou juist heel bijzonder geweest zijn. De (moderne) Skoda Octavia wordt pas sinds 1996 geleverd. (En in de jaren 50, 60 en 70 waren er ook Octavia's).
timsalabim (2-8-2021 om 07:51)
Wat mij echt iedere keer weer opvalt bij dit soort ongelukken is dat als er een "duurdere"auto bij is betrokken de schuldvraag altijd bij die "patser" wordt gelegd door het plebs.... Als dit een gare skoda octavia uit 1992 was geweest waren de reacties voor de volle 100% anders geweest. Waarom mag je van de meeste Nederlanders niet in een dikke bak rijden? Wat is daar "per defenitie" fout aan? Waarom wordt je daar al meteen op afgerekend?
Nico (1-8-2021 om 09:52)
@Grote Smurf: Auto keerde niet, hij stak links de rechte baan over om een parking op te rijden. Kan dus ook zijn dat hij al zodanig gefocust was op de parkeerplaats dat hij niet meer op het tegemoetkomend verkeer lette. @Zeeuw: Agent reed gewoon rechtdoor op een rechte baan (en dat is in België hetzelfde als in Nederland) voorbij het terrein waar de auto (die uit de tegenstelde richting kwam) dus links wou opdraaien.
dobre (31-7-2021 om 21:33)
@maarten even goed lezen. Het ongeval was rond 21.40 uur. Op dit tijdstip is het niet midden in de nacht en op het moment dat ik mijn reactie stuur is het 21.28 en nog gewoon licht. Het was dus ook op het tijdstip (21.40) dat het ongeval plaats vond nog licht. us hou op deze manier je commentaar voor je.
anoniem (31-7-2021 om 20:10)
heel veel sterkte voor iedereen die de agent kent. Familie, vrienden en zeer zeker niet te vergeten zijn collega's. Denk aan deze mensen als jullie hier onder commentaar schrijven.
Cookie-instellingen beheren