Weerbericht:
Op de meeste plaatsen droog, in het zuidoosten kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Parket Dendermonde: 'Nog geen aanwijzing voor te hard rijden motoragent'

Toegevoegd: 01-08-2021, 12.22 uur - Update: 02-08-2021, 10.14 uur
De motoragent raakte zwaargewond bij het ongeluk.
De motoragent raakte zwaargewond bij het ongeluk.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

STEKENE (B) - Er zijn voorlopig geen aanwijzingen dat de motoragent die vrijdagavond is aangereden in het Belgische Stekene te hard had gereden. Dat laat de woordvoerster van het Parket in Dendermonde desgevraagd weten.


De woordvoerster kon verder nog weinig mededelingen doen over de toedracht van het ongeluk dat op vrijdag plaatsvond aan de Stropersweg in het Belgische Stekene. Vlak over de grens werd daar een motoragent aangereden ter hoogte van de zomerbar Lakehouse.

De voorlichter van het Belgische Openbaar Ministerie (OM) gaf wel aan dat er voorlopig geen aanwijzingen zijn dat de agent te hard zou hebben gereden. Verder kon zij nog weinig kwijt over de toedracht van het onderzoek. Pas als dat is afgerond zal er meer informatie komen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (6-8-2021 om 23:35)
@ Johan de motor ligt achterin bij de Porsche Panamera. De voorkant is een grote kreukelzone en kofferbak
Johan (3-8-2021 om 22:21)
Josbronk, het betreft een Porsche Panamera en heeft gewoon het motorblok voorin liggen.
Josbronk (3-8-2021 om 10:55)
De Porsche heeft de motor achterin, de voorkant is een zeer grote kreukelzone en een koffer. Ik kan dit best geloven. Als ik me niet vergis mag je er 70.
grensbewoner (3-8-2021 om 10:28)
Frenk, Joris en Jane, mogelijk eerst verdiepen in de snelheid limiet op die weg. op dit punt is het namelijk 70 km limiet 200 meter verder gaat het limiet van 50 pas in.
jane (2-8-2021 om 15:09)
idd Frenk en Joris , maar daar mag je niks overzeggen he .
Frenk (1-8-2021 om 19:48)
Niet hard heeft gereden... ? Ik ben geen schade-expert, maar aan de deuk in de auto te zien.... ik wens de agent heel veel sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren