Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Honderden hardrijders betrapt in Eede

Toegevoegd: 06-08-2021, 16.47 uur
Honderden hardrijders betrapt in Eede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

EEDE - Bij een snelheidscontrole eerder deze maand in het Zeeuws-Vlaamse Eede zijn honderden hardrijders betrapt. Zo'n 25 procent van de passanten bleek namelijk de maximumsnelheid te negeren.


De verkeersgroep van de politie controleerde op zondag 1 augustus bij de Rijksweg (N251). Tussen 14.30 en 19.30 uur passeerden in totaal 1.999 voertuigen de radarcontrole van de politie. Van heze passanten waren er 495 in overtreding. Bijna 25 procent dus.

De hoogst gemeten snelheid bedroeg volgens de politie 109 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (7-8-2021 om 13:02)
Punten en komma's Jan!! Dit is één woordenbrij waar niemand wijs uit geraakt.
Jan (6-8-2021 om 19:32)
Moeten ze hier ook eens doen in s-Heerenhoek ,maar hier houd de gemeente Borsele de handen boven hen hoofd die te hard rijden er word al 10 met de gemeente het gevecht gehouden maar die komen telkens Tja de provincie ect moet er ook mee akkoord gaan en dit duurt nu al 10 tal jaren ,maar ze geven hen geld liever uit aan zaken die niet nodig zijn of het is in eigen belang , ze hebben net 1.4 miljoen gehad van de staat voor jeugdzorg wel het is al besteed onze wethouder zou zeggen dat vul de gaten weer waar te kort is een enkele week geleden dus hier staat het niet op lijst .
Cookie-instellingen beheren