Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 121 km

Weer bekeuringen bij snelheidscontrole Eede

Toegevoegd: 22-03-2022, 17.57 uur
Weer bekeuringen bij snelheidscontrole Eede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

EEDE - Bij een snelheidscontrole in het Zeeuws-Vlaamse Eede zijn dinsdag 56 bekeuringen uitgedeeld. Bij eerdere controles op dezelfde plek werden ook al veel weggebruikers op de bon geslingerd.


De wijkagenten in de gemeente Sluis plaatsten de resultaten van de controle op de Rijksweg bij Eede dinsdag op Twitter. In 5 uur tijd reden 1435 weggebruikers langs de snelheidscontrole. 56 daarvan reden harder dan de toegestane 50 kilometer per uur.

Het is niet de eerste keer dat de politie een snelheidscontrole houdt op de Rijksweg bij Eede. Bij eerdere controles bij de Zeeuws-Vlaamse plaats werden al meer weggebruikers beboet. De wijkagenten van de gemeente Sluis reageren op Twitter dan ook teleurgesteld: "Het gaat maar door mensen."


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (23-3-2022 om 16:48)
@Johan Je zou ook kunnen rederneren dat ieder overtreding er één te veel is.
Albert (22-3-2022 om 22:11)
Dat zijn er niet veel. Zijn er hoop weggegooid ivm de CAO acties van de politie?
Johan (22-3-2022 om 21:14)
Dit houdt in dat 4% van de passanten harder reed dan toegestaan. Dat valt toch reuze mee vind ik. Vooral als je in ogenschouw neemt dat deze weg ook prima geschikt is om wat harder te rijden.
Cookie-instellingen beheren