Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

315 snelheidsovertredingen bij controle Rijksweg Eede

Toegevoegd: 05-10-2021, 08.44 uur
315 snelheidsovertredingen bij controle Rijksweg Eede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

EEDE - Bij een nieuwe snelheidscontrole die zaterdag op de Rijksweg bij Eede werd gehouden zijn 315 weggebruikers op de bon geslingerd. De politie controleert vaker op de Zeeuws-Vlaamse weg op snelheidsovertredingen.


Volgens wijkagent Henk Wiegman controleerde de verkeersgroep Politie Zeeland tussen 10.00 uur en 15.15 uur. Bij de snelheidscontrole aan de Rijksweg te Eede werden 2195 weggebruikers gecontroleerd.

Op de weg met een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur overtraden 315 bestuurders die limiet. De hoogste overtreding die werd gemeten betrof 86 kilometer per uur. Volgens Wiegman neemt het aantal overtreders ten opzichte van eerdere controles iets af.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (5-10-2021 om 15:25)
Een maximaal toegestane snelheid van 50 km/uur is daar ook wel aan de lage kant. Je zou er ook 70 km/uur kunnen toestaan zonder enig gevaar voor de verkeersveiligheid. Zeker weten dat er dan veel minder overtreders zijn want die snelheid past veel beter bij de situatie aldaar.
Cookie-instellingen beheren