Weerbericht:
Overwegend droog en enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel meldingen van explosieven op strand Vrouwenpolder

Toegevoegd: 11-08-2021, 19.26 uur
Veel meldingen van explosieven op strand Vrouwenpolder
© Foto: Wilco Roeleven (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - De laatste maanden zijn er veel meldingen binnengekomen over vondsten van explosieven op het strand Zandput in Vrouwenpolder. In overleg met de explosievenverkenner van de politie en de EODD worden de aangetroffen (vermoedelijke) explosieven veiliggesteld en geruimd. 


De Stichting Strandexploitatie Veere (SSV) en de gemeente Veere hebben informatieborden geplaatst om strandbezoekers te waarschuwen. Daarnaast wordt het stuk strand vanaf de laagwaterlijn tijdelijk afgezet met palen, vlaggen en in het water rode boeien.

Als mensen verdachte projectielen (denk aan resten van mogelijk granaten of bommen) zien adviseert men op die altijd direct te melden bij de strandpost of de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren