Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Brand in meterkast zet woning Tholen vol met rook

Toegevoegd: 12-08-2021, 00.08 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - In een woning in Tholen is woensdagavond brand ontstaan in de meterkast. De brandweer schaalde op naar een middelbrand.


Het vuur werd rond 21.00 uur ontdekt in de meterkast van de woning aan de Jan van Bloisstraat. De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen en een hoogwerker omdat de woning ook al vol met rook stond. Volgens de Veiligheidsregio was er niemand meer in het pand aanwezig. De bewoners van de naastgelegen woning moesten even hun huis uit.

Om 21.20 uur werd het sein brandmeester gegeven. De brand is beperkt gebleven tot de meterkast. Omdat de woning vol met rook stond is deze geventileerd. De naastgelegen panden zijn tevens gecontroleerd. Over de omvang van de schade is verder niks bekend gemaakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren