Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 42 km

Rijbewijs 62-jarige bestuurder ingenomen na rijden onder invloed

Toegevoegd: 01-09-2021, 11.30 uur
Rijbewijs 62-jarige bestuurder ingenomen na rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KLOETINGE - De politie heeft dinsdagavond bij Kloetinge een 62-jarige bestuurder aangehouden die met alcohol op achter het stuur zat. Het rijbewijs van de man is in beslag genomen.


De politie kreeg dinsdagavond een melding binnen van een weggebruiker die aangaf dat hij op de A58 een slingerende auto zag rijden. De 62-jarige bestuurder van die auto reed over de snelweg richting Kloetinge.

Eenmaal van de snelweg af raakte hij onderweg een geparkeerde auto. Uiteindelijk werd de bestuurder op het Geertesplein aangehouden. Na het afnemen van een blaastest bleek hij te veel te hebben gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren