Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Brand in stapel hooibalen nagenoeg geblust

Toegevoegd: 21-09-2021, 09.28 uur
Bij de brand kwam veel rook vrij.
Bij de brand kwam veel rook vrij.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De brand in een stapel hooibalen in Terneuzen is volgens de Veiligheidsregio Zeeland nagenoeg geblust. De brandweer is teruggekeerd naar de kazerne.


De brand in de hooibalen ontstond maandagochtend en was moeilijk uit te krijgen. Uiteindelijk besloten de brandweerlieden om de brandende stukken hooi één voor één onder te dompelen in een container met water. Hierdoor is volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) rond 08.30 uur het vuur grotendeels uit.

De situatie wordt nu door het bedrijf Sagro in de gaten gehouden. Daar waar het iets lijkt op te laaien, wordt het met water geblust. Ook is het bedrijf gestart met het verwerken van de restanten. De brandweer is inmiddels teruggekeerd naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren