Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Zwaargewonde bij ongeluk Walsoorden

Toegevoegd: 24-09-2021, 17.49 uur
Door: Remi Mesu

WALSOORDEN - Bij een ongeluk bij Walsoorden is een fietser zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter werd ingezet om het slachtoffer te vervoeren.


Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur op de weg onderaan de Zeedijk bij Walsoorden. Een wielrenner en automobilist botsten daar met elkaar. Door het ongeluk kwam de fietser tegen de voorruit van de auto terecht en raakte zwaargewond.

Meerdere ambulances en politie-eenheden kwamen ter plaatse voor het ongeluk evenals de brandweer. Ook werd de traumahelikopter opgeroepen om assistentie te verlenen bij het ongeluk.

Eenmaal ter plaatse werd de fietser door het ambulancepersoneel en het personeel van het Mobiel Medisch Team verzorgd. Uiteindelijk werd het slachtoffer per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gevlogen. De automobilist zou bij het ongeluk geen verwondingen hebben opgelopen.

In verband met het ongeluk is de weg tussen Walsoorden en Knuitershoek tijdelijk afgesloten. Zodra het onderzoek van FO Verkeer is afgerond, kan de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (27-9-2021 om 18:26)
@fietser Het slachtoffer ligt nog zwaargewond in coma. Verschrikkelijk tragisch allemaal, maar het toont wederom aan hoe gevaarlijk wielrennen op de openbare weg is. De openbare weg is niet de plaats om je met sportfietsen snoeihard zonder bescherming tussen het overige verkeer te bevinden. Nu ken ik in dit geval het slachtoffer en zijn vrouw, en het is allemaal verschrikkelijk tragisch, maar het is absoluut geen op zich staand feit. In de zomermaanden worden er vrijwel dagelijks wielrenners aangereden, en dat zegt toch voldoende over de sport.
fietser (27-9-2021 om 11:36)
Voorrang van rechts? Harde les. Hoop dat het allemaal goed komt met de fietser. Polderwegen moeten autoluw. Drempels op de kruisingen!!! 60km/u, maar wordt veel harder gereden. Vooral als het rustig is en dan kunnen dit soort dingen gebeuren,
EM (25-9-2021 om 11:29)
Ik wens alle betrokkenen veel sterkte zoiets is te erg voor woorden om mee te maken
Cookie-instellingen beheren