Weerbericht:
Wolkenvelden en enkele opklaringen met eerst mist. Vanavond regen en sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Persoon vergeet fiets na wegrennen bij controle

Toegevoegd: 25-09-2021, 14.49 uur
De fiets kan bij het politiebureau worden opgehaald.
De fiets kan bij het politiebureau worden opgehaald.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

ZIERIKZEE - Een persoon is vrijdagavond in Zierikzee weggerend bij een vuurwerkcontrole door de politie. Alleen was de vluchter één ding vergeten; namelijk zijn of haar fiets. De eigenaar kan de fiets bij de politie ophalen.


Volgens de politie hielden agenten rond 21.30 uur een vuurwerkcontrole bij de skatebaan in Zierikzee. Bij het zien van de agenten werd het iemand te heet onder de voeten en besloot die weg te rennen voor de politie. Volgens de agenten was hij of zij daarbij wel vergeten een niet afgesloten fiets mee te nemen.

De rechtmatige eigenaar kan zich volgens de politie morgen melden bij het politiebureau in Zierikzee om de damesfiets op te halen. Daarbij moet diegene het eigenaarschap van de fiets kunnen aantonen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (25-9-2021 om 17:39)
Met een bewijs dat hij een loser is.
Cookie-instellingen beheren