Weerbericht:
Zacht en zonnig najaarsweer, tot vrijdagavond droog
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 76 km

Automatisch wapen in woning Zierikzee, 1 arrestatie

Toegevoegd: 27-09-2021, 11.37 uur
Automatisch wapen in woning Zierikzee, 1 arrestatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - In een woning aan De Huijbertstraat in Zierikzee heeft de politie zondagavond een automatisch vuurwapen met patronen en een gasdrukpistool in beslag genomen. Hiervoor is een man gearresteerd.


De politie kreeg rond 21.00 uur een melding dat in de woning een automatische vuurwapen lag. Agenten gingen naar de woning en troffen het wapen inderdaad. De dienders hadden een vermoeden wie de eigenaar van het wapen zou zijn en in opdracht van de officier van justitie werd vervolgens in Zierikzee naar deze persoon gezocht.

Rond 23.50 uur werd in dezelfde woning aan de De Huijbertstraat een 47-jarige man uit Zierikzee aangetroffen en aangehouden als verdachte. De man is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. In de woning aan De Huijbertstraat werd vervolgens nog een gasdrukpistool gevonden. Ook dit wapen is in beslag genomen.

De man wordt vandaag verhoord. De politie laat weten het "zorgelijk" te vinden dat zo'n "levensgevaarlijk" wapen in omloop was. De politie denkt dat er mensen zijn die meer over het automatische vuurwapen weten. De politie hoopt daarom op tips via 0900-8844. Er kan ook een bericht gestuurd worden via WhatsApp: 
06-12207006.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (27-9-2021 om 11:50)
Dan ben je niet helemaal fris in je bolleke als je dit in huis neemt. Geeft wel gelijk aan dat het aso volk is.
Cookie-instellingen beheren