Weerbericht:
Vrij koud weekeinde met kans op winterse neerslag
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Middelbrand in winkel camping Breskens

Toegevoegd: 08-10-2021, 20.19 uur - Update: 08-10-2021, 21.38 uur
De brand gebeurde in een winkeltje.
De brand gebeurde in een winkeltje.
© Foto: Martijn Reijns
Door: Roland de Jong

BRESKENS - In een winkel op een vakantiepark aan het Schoneveld in Breskens woedt momenteel brand. Er zijn drie blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet.


Rond 19.30 uur werd ontdekt dat brand woedde in het complex waarin de parkshop is gevestigd. Al snel werd door de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Alle aanwezigen konden zich op tijd in veiligheid brengen maar wel stond al snel een groot deel van het pand vol rook. De eerste blusploeg wist de vlammen al snel te bedwingen.

Rond 20.05 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat de brand in de winkel toen leek te zijn geblust. Wel werd er toen nog warmte waargenomen tegen het dak. Via de hoogwerker is met behulp van een warmtebeeldcamera gezocht naar een eventuele vuurhaard tussen het plafond en het dak. De brandweer is nog bezig met haar werkzaamheden.

Volgens een woordvoerder van de VRZ kon de brandweer rond 21.10 uur het sein 'brand meester' geven. Hierop ventileerde de brandweer het pand verder. Als die werkzaameheden zijn afgerond, gaat brandweer inpakken en terug naar de kazernes


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren