Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Auto’s getakeld na aanrijding in Goes

Toegevoegd: 15-10-2021, 13.19 uur
Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.
Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Twee personenauto’s zijn vandaag getakeld na een verkeersongeluk in Goes. Er werd een ambulance opgeroepen maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.


Rond 11.20 uur kwamen de twee auto’s met elkaar in botsing op de Albert Joachimikade, vlakbij de kruising met de straat De Zouterij. Na de melding werd ook een ambulanceteam gewaarschuwd. De ambulancemedewerkers hebben één van de betrokkenen ter plekke behandeld. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plaatse om de betrokken voertuigen te takelen. Vanwege het ongeluk was de straat tot na 12.45 uur afgesloten. Over de oorzaak van de botsing is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (16-10-2021 om 19:54)
Gewoon asfalt er uit en weer kinderkopjes in wegen aanleggen. Dan rijd iedereen weer rustig.
Martijn (15-10-2021 om 15:51)
Het gaat niet lang meer duren voordat daar iemand dood wordt gereden. Deze straat wordt gebruikt als racebaan. Waarom worden op de meest onzinnige plakken in Goes drempels aangelegd en in de straten waar het echt nodig is gebeurt dit niet. In het verleden regelmatig hierover gebeld naar de gemeente Goes maar je wordt nog net niet voor gek verklaard als je het aankaart. Hopelijk wordt er eens een keer over nagedacht.
Ellen (15-10-2021 om 15:44)
Het wordt tijd dat daar eens drempels worden gelegd want de straat wordt gebruikt als racebaan.. Je bent je leven niet zeker als je daar loopt. Overal leggen ze momenteel drempels, behalve op de plekken waar het echt nodig is.
Cookie-instellingen beheren